Zonwijzer


Bezoekadres

Zernikestraat 17
5612 HZ
Eindhoven

Telefoon

088 5111444

E-mail

info@zonwijzer.nl

Auto


Neem vanuit het Noorden afslag 30 op de N2 naar de Tilburgseweg. Ga bij de rotonde linksaf naar de Beukenlaan. Ga bij het derde kruispunt bij de stoplichten rechtsaf de Boschdijk op.
Ga vervolgens bij het 1e stoplicht rechtsaf naar de Zernikestraat. Recht voor u ziet u het kantoor van Atriensis.

Vanuit het Zuiden neemt u op de A2 de afrit 29 t/m 33. Ga bij de rotondes rechtdoor. Ga op het kruispunt bij de Sint Joriskerk linksaf naar de Elzentlaan. Ga vervolgens bij de Fellenoord linksaf naar de Boschdijk en bij het tweede stoplicht linksaf naar de Zernikestraat. Aan de achterzijde van het kantoorpand kunt u parkeren. U kunt hiervoor in uw navigatiesysteem het adres Rosa Manusstraat opgeven.

Openbaar vervoer


Vanaf station Eindhoven loopt u in 10 minuten naar het kantoor van Atriensis. U loopt vanaf het station in westelijke richting naar de Vestdijktunnel. Loop vervolgens rechtdoor. U komt ook langs de Boschdijktunnel. Sla vervolgens rechtsaf onder de Fellenoord door richting de Boschdijk. Sla vervolgens linksaf de Roosje Vosstraat in en gelijk rechtsaf naar de Rosa Manusstraat. U komt aan de achterkant van het kantoor uit.

HOME

PLATFORM

DIENSTVERLENING

OVER ONS


Zonwijzer
Zernikestraat 17   5612 HZ  Eindhoven
088 5111444

info@zonwijzer.nl

KVK Oost Brabant 75579952
Algemene voorwaarden

© 2020 Zonwijzer