Is uw organisatie al begonnen aan de verduurzamingsslag of staat deze aan de vooravond van grootschalige toepassing van zonnepanelen?

Een flinke opgave. Hoe selecteer je  de juiste installateur, hoe kies je de geschikte hardware, wat is de beste techniek, hoe verkrijg je het meeste inzicht en houd je alle informatie bij via monitoring?

Maar dat niet alleen. Welke overwegingen maakt u over techniek, processen, data en informatie. Een scala aan opties. Zonwijzer biedt onafhankelijk van installateurs of hardware volledige ontzorging:

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Zonwijzer is het platform. Zonwijzer is hét platform waar corporaties en andere organisaties kunnen samenwerken met installateurs en andere betrokken partijen. Eén systeem met daarin alle relevante informatie rond zonnepanelen en de woningvoorraad. Naast monitoring, structuur, standaardisatie van processen en vraagbundeling biedt de dienstverlening van Zonwijzer ondersteuning bij de communicatie formats voor de betrokken partijen.

 

 

HOME

PLATFORM

DIENSTVERLENING

OVER ONS


Zonwijzer
Zernikestraat 17   5612 HZ  Eindhoven
088 5111401

info@zonwijzer.nl

KVK Oost Brabant 75579952
Algemene voorwaarden

© 2020 Zonwijzer